پایان نامه بررسی سیمای زن در آثار اسماعیل فصیح
(کارشناسی ارشد)
فرمت فایل (word + pdf)
دانشکده ادبيات و علوم انسانی – رشته زبان و ادبیات فارسی
چکیده
باتوجه به آشنا شدن ايرانيان با فرهنگ و تمدن اروپايي در آستانة مشروطيت زنان و مسائل مربوط به ايشان نيز موضوع آثار ادبي قرار گرفت. زنان در اين دوره هم در فعاليتهاي اجتماعي مشاركت كردند و هم اينكه خود به آفرينش آثار ادبي دست پيدا كردند و اين مسئله تا عصر پهلوي و نويسندگي اسماعيل فصيح نيز ادامه پيدا كرد. بنابراين آثار او منبع خوبي براي بررسي اين موضوع مي باشد.
مهمترين مضامين مطرح شده در داستانهاي فصيح، مضامين اجتماعي و سياسي است. در داستانهاي فصيح، گاهي مضمون اصلي داستان حول موقعيت زنان مي چرخد. زنان داستانهاي او شخصيتهاي متنوعي دارند كه باتوجه به اوضاع اجتماعي آن دوره و نوع فرهنگ و تربيت خانوادگي متفاوت هستند. زنان مغموم و ستمديده و دور از اجتماع و محيطهاي علمي و فرهنگي جامعه و زنان تحصيلكرده و امروزي و روشنفكرو فرنگ رفته كه باتوجه به مطالعة آثار وي مورد اخير در آثارش محسوس تر مي باشد.
کلمات کلیدی: زنان، داستان، رئاليسم، شخصيت، جامعه، سياست، مذهب.
از طریق دانلود پیشنمایش می توانید لیست فهرست و منابع فایل مربوطه را دریافت کنید
فایل مربوطه برای افزایش سطح آگاهی علمی و همچنین فراهم کردن منابع اطلاعاتی تحقیقات و پروژه های دانش آموزی و دانشجویی می باشد. لذا خواهشمندیم جهت استفاده از این فایل در پیشینه تحقیق و مقاله خود از نام پدیدآورنده که در فایل اصلی موجود می باشد. جهت ذکر منبع استفاده نمایید.